Om Butik Gemakker


Butik Gemakker er en interiørbutik med et udvalg af tidløst boliginteriør og livsstilsprodukter. Alle varer er valgt med omhu og med stor fokus på æstetik og lang levetid. Vi lægger vægt på, at det du primært finder i sortimentet, er klassiske og gerne økologiske, bæredygtige eller miljøbevidste produkter. Vores kærlighed er især stor for danske produkter af god kvalitet og gerne fra nye up-coming leverandører. Du vil fra tid til anden også finde unika-varer og spændende udenlandske produkter, hvis de passer ind i butikkens idé og helhed.

Bag Butik Gemakker står Ann-Britt og Mette - mor og datter. Ann-Britt har adskillige års erfaring indenfor interiørbranchen - heraf flere år med egen butik og webshop. En konstant interesse for indretning og design har resulteret i mange omrokeringer i familiens hjem i Sønderborg, der er blevet dokumenteret i diverse boligreportager i bl.a. BoligLiv og Alt for damerne. Mette bor i Aarhus og læser til arkitekt på Arkitektskolen. Med flere års erfaring i retail - blandt andet som Visual Merchandiser i modebranchen - har hun blik for detaljer og trends. Hun har en kreativ hjerne og har altid gang i et projekt - strik, tegning eller syning - og står bag Gemakkers private label Nune Studios

En fælles interesse for interiør og æstetik var spiren til ideen om Gemakker. Tanken om bæredygtighed faldt helt naturligt, da det allerede var en del af familiens mindset. Vores omtanke for miljøet gør, at du kan opleve, at dine varer bliver sendt i en genbrugskasse, som selvfølgelig er ren og intakt. Dette gør vi for netop at understøtte ideen om at passe på miljøet, så det håber vi, at du også synes er en god idé.

Du er altid velkommen i vores fysiske butik i hjertet af Sønderborg, hvor du har mulighed for at se og mærke butikkens varer. Der er mulighed for afhentning af bestilte varer og her vil du også kunne møde butikkens Office Dog Anton - en ruhåret gravhund med masser af personlighed, der elsker at møde nye mennesker. Har du spørgsmål eller mangler du noget i butikkens udvalg, hører vi altid gerne fra dig.

Alle varerne er personlige favoritter - naturligvis valgt med hjertet og med tanke på at skulle holde i mange år.
Vi håber, at du kan lide, hvad du ser!

//  Ann-Britt & Mette


Ann-Britt  - Office Dog Anton - Mette


Butik Gemakker
Jernbanegade 11
6400 Sønderborg
E-mail: info@gemakker.dk
Telefon: 6176 0051
CVR nr.: 29334439