Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Butik Gemakker
Jernbanegade 11
6400 Sønderborg
CVR nr.: 29334439
Telefon: 6176 0051
Email: info@gemakker.dk


Levering
Butik Gemakker tilstræber at afsende din ordre indenfor 2-4 hverdage med mindre andet er annonceret (f.eks. i forbindelse med ferie eller lignende).
Vi sender til hele Danmark, men ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

Fragt
Vi tilbyder fragtfri levering til pakkeshop, hvis dit køb er over DKK 600,- ellers koster fragten DKK 49,-. Nedsatte varer sendes ikke fragtfrit - ved dobbeltfragt trækkes naturligvis kun én gang fragt.

Priser
Hos Butik Gemakker tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte/udgåede varer. 
Alle vores priser er angivet i Danske Kroner DKK og er inkl. moms.

Betaling
Butik Gemakker modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Mobilepay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Retur- og Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i Butik Gemakkers webshop samt i vores fysiske butik. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varen.
Varer købt i fysisk butik tages kun retur fysisk. Ved returnering i butik skal købskvittering medbringes.
Alle varer, der returneres skal være i original emballage og ubrugt stand. Dette gælder både ved køb i fysisk butik og webshoppen.

Ved modtagelse af ordre bedes du tjekke varerne for fejl og mangler. Skulle der imod forventning være fejl/mangler - skal du kontakte os indenfor 3 dage fra du har afhentet din ordre. Der tages forbehold for farve differencer/forskelle, da produktbillederne er vejledende og nødvendigvis ikke gengiver den rigtige farve/farvenuance på varen.

Returneringsomkostninger skal du som kunde selv afholde. Du kan hurtigt og nemt købe en returlabel her

Senest 14 dage efter købet skal du sende os en mail på info@gemakker.dk som du tydeligt mærker med RETUR og dit ordrenummer. Du bedes vedlægge vores Fortrydelsesformular i mailen. Du har 14 dage til at sende varen retur, efter du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb. Send varen retur til:

Butik Gemakker
Ørstedsgade 37
6400 Sønderborg
Bemærk - Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og ej heller pakker som er sendt til pakkeshops.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen eller undlade at afhente i pakkeshop, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom. Vi gør opmærksom på, at der pålægges et gebyr på DKK 100,- ved modtagelse af ikke-afhentede pakker fra pakkeshops. Beløbet fratrækkes ordens værdi eksklusiv fragt.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal altid vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret (f.eks. cremer, scrubs og sæbe), og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
- Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
- Varer, hvor plomberingen er brudt.
- Aviser, tidskrifter eller magasiner/bøger, dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
- Varer, der forringes eller forældes hurtigt.
- Varer nedsat med over 50%.

Tilbagebetaling
Fortryder du hele dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger* (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

* Hvis du kun fortryder dele af dit køb, dvs. hvis du kun ønsker at beholde nogle af de bestilte varer, får du ikke fragtomkostningerne for ordren retur.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi tilbageholder beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Butik Gemakker vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Butik Gemakker
Ørstedsgade 37
6400 Sønderborg
Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og ej heller pakker som er sendt til pakkeshops.

Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bank oplysninger i form af reg.nr. og kontonr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Afhentning i vores fysiske butik
Når du bestiller i webshoppen, kan du vælge at afhente ordren i vores butik i Sønderborg. På denne måde er det muligt at reservere en vare online (max. 1-3 hverdage), for derefter at afhente varen i vores butik. Da varen afhentes på vores adresse, så gælder samme vilkår, som når du handler fysisk i vores butik og du har 14 dage til at fortryde dit køb.

Følgende gælder for varer afhentet i vores butik:
- Varer skal returneres i originalemballage
- Alle mærker skal sidde på varen/varerne
- Plomberinger må ikke er brudt

BEMÆRK - Varer bestilt til afhentning skal som udgangspunkt være afhentet indenfor 1-3 hverdage i vores annoncerede åbningstid med mindre andet er aftalt. Vi forbeholder os retten til at annullere ordrer, der ikke er afhentet inden for ovennævnte tidsfrist.

Alkohol
Iflg. Dansk lovgivning skal personen være minimum 18 år for at købe alkohol over 16,50%. For køb af alkohol under 16,50% skal personen være fyldt 16 år.
Vi forbeholder os ret til at bede om fremvisning af gyldigt billede-ID som aldersdokumentation i tvivlstilfælde.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Butik Gemakker. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@gemakker.dk